BLANA is een gespecialiseerd en innovatief familiebedrijf (ca.90 medewerkers), gericht op de Nederlandse en Europese markt. Ons bedrijf produceert voornamelijk aan papier gerelateerde producten zoals:

  • Kassa- en pincoderollen
  • A4 etiketten
  • Etiketten op de rol
  • Overige etiketten
  • TTR linten
  • Kettingformulieren
  • Geldautomaatrollen
  • Kopieerpapier
  • Fax toepassingen
  • Bankafschriften

Een belangrijke keus ….

Leverancier, producent en vooral partner. Papier speelt een cruciale rol bij interne en externe bedrijfscommunicatie. Zonder papier draait geen fax, kassa of andere papierverbruikende apparatuur. Daarom speelt papier een doorslaggevende rol voor een goed geleide informatiestroom. En daarmee voor een efficiënt bedrijfsproces. Zoekt u zo’n leverancier, dan zoekt u eigenlijk een partner waar u in werkelijk elk opzicht op kunt rekenen. Een partner die Kwaliteit een echte invulling geeft. Die partner is Blana.

Niets is onmogelijk….

Ons machinepark bestaat uit meer dan 30 geavanceerde eenheden. Voor het vervaardigen van ons brede basis-assortiment beschikken we over “gestandaardiseerde” machines, waardoor tijdrovend “omstellen” minder voorkomt. Dit betekent in de praktijk een flexibele productiecapaciteit en een minutieuze leveringsplanning. Maar ook als u een naadloos op uw eigen organisatie toegesneden product wenst, staat Blana voor een puntgaaf eindresultaat. Papier rollen met een full-colour bedrukking of rollen in uw eigen opmaak, u zegt het maar, wij maken het.

Herkenbare kwaliteit…. 

Blana’s internationale succes is niet alleen aan haar productkwaliteit te danken. Naast klantgerichte expertise en know-how is ook relatie-onderhoud een belangrijke pijler onder onze reputatie. Wij treden onze klanten tegemoet zoals we graag zelf tegemoet worden getreden: in een open sfeer en bewust van het feit dat naast kwaliteit vooral betrouwbaarheid en samenwerking de basis vormen voor een langdurige en voor beide partijen rendabele verstandhouding.

Holland op z’n best….

Eén cruciaal aspect is echter nog niet ter sprake gekomen: onze medewerkers. Blana ligt in het Noord-Hollandse Edam, wereldwijd bekend van de goudgele, ronde kaasjes. Een Hollandser plek is nauwelijks voor te stellen. Hier vochten vorige generaties tegen het geweld van de zee. Hier liggen de wortels van de Hollandse “handen-uit-de-mouwen” mentaliteit. Bij een bezoek aan ons bedrijf merkt u dat aan onze medewerkers. Zij staan voor Hollandse nuchterheid, degelijkheid en betrouwbaarheid. Medewerkers met hart voor de zaak, die Blana als veel meer ervaren dan alleen een werkgever. Mensen die de juiste mentaliteit van huis uit hebben meegekregen en gewend zijn aan te pakken. Mensen waar Blana trots op is.

Een gedreven bedrijf….

Een slagvaardige en service-gevoelige organisatie kan niet zonder een efficiënte behuizing. Ons moderne bedrijfspand in Edam voldoet dan ook aan alle eisen die een op de toekomst gerichte onderneming vergt. De verschillende units, van ontvangst van basismaterialen tot en met de inpak zijn naadloos en zo doelmatig mogelijk op elkaar afgestemd. Daarbij zijn de meeste medewerkers zo all-round dat ze op diverse werkplekken kunnen worden ingezet. Bedrijf, producten en mensen, een combinatie die staat voor een gedreven onderneming. Een onderneming die u graag als klant begroet.