Een familiebedrijf met 40 jaar ervaring

Jaap Blank en Ruud Blank zijn opgegroeid in een ondernemersgezin. In het gezin Blank gelden de wetten  van aanpakken, kansen creëren, continuïteit en grenzen verleggen. Met die insteek hebben ze het bedrijf Blana grootgemaakt. Jaap Blank: “De kracht van het bedrijf is dat het een familiebedrijf is. Wij zijn nauw betrokken bij het reilen en zeilen van ons bedrijf. Onze medewerkers maken eigenlijk ook deel uit van onze familie. Gezamenlijk stellen wij de klant centraal. Dat betekent dat wij alles in het werk stellen om de klant tevreden te houden.
Desnoods gooien wij de hele planning op z’n kop als een klant daarmee geholpen is”. Ruud Blank valt zijn broer bij:”Veel bedrijven roepen dat ze de klant centraal stellen; wij doen het. Onze medewerkers zijn harde werkers met veel verstand van zaken. Als wij de klant iets beloven, komen wij het gewoon na”.

Eerste klas producten tegen messcherpe prijzen

Jaap Blank continueert het gesprek:”In Nederland is Blana vooral bekend als producent van kassarollen en zelfklevende etiketten. Daarnaast weten onze klanten dat wij nog veel meer kunnen bieden op het grafische terrein, zoals schap- en prijskaarten, computerformulieren, kassarollen, etc. Het leuke is dat onze producten voor de consument elke dag zichtbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de transactiebon die uit een bankautomaat komt, die is in negen van de tien gevallen afkomstig van ons bedrijf! En wat te denken van bedrukte of onbedrukte kassabonnen? Allemaal Blana”.

De gebroeders Blank zijn van mening dat ze meer dan vroeger aan de weg timmeren om hun producten meer bekendheid te geven. “Wij hebben eigenlijk nooit veel aan reclame gedaan en geloofden meer in mond-tot-mondreclame. Maar je kunt niet eeuwig bescheiden blijven”, zegt Ruud Blank. “De markt mag best weten dat wij eersteklas producten verkopen tegen messcherpe prijzen. Dat is mogelijk omdat wij de grondstoffen zélf in grote hoeveelheden inkopen en de eindproducten zélf produceren. Op verzoek houden wij producten bedrukt of onbedrukt op voorraad zodat onze opdrachtgevers nooit misgrijpen.
Onze producten worden in een moderne en professionele omgeving gefabriceerd. Wij gebruiken louter hoogwaardige grondstoffen en verkopen eindproducten tegen een aantrekkelijke prijs.

Nog meer historie? Klik hier.

Download het bestand in pdf formaat.